Penészedés gátlás

A penész kialakulása

A kellemes őszi időjárás után beköszönő tél a levegő drasztikus lehűlésével jár. Ilyenkor sok rosszul szellőző, nem jól hőszigetelt lakásban megjelenik a penész.

A hagyományos, nem légáteresztő szigetelési eljárások miatt lakásaink, épületeink már szinte légmentesen zártak. Friss levegő szinte csak akkor jut a lakásba, amikor kinyitjuk az ajtót hazaérve, vagy távozáskor. Viszont főzünk, mosunk, mosogatunk, teregetünk, fürdünk valamint párát lélegzünk ki. Ezáltal a hőhidakon, a hidegebb pontokon, sarkokban, kicsapódik a pára és ott bizony rövid időn belül megjelenik a penész is!


penész

A hőhíd: a szerkezetnek olyan pontja vagy felülete, ami jobban vezeti a hőt, mint a szerkezet többi része. Ilyen például egy téglafal, benne egy beton áthidaló elemmel. A téglafal hővezetési tényezője majdnem hatszor alacsonyabb, mint a beton áthidalóé. Ilyen pontokon jobban szökik a meleg és lényegesen hidegebb a tapintása, azaz a belső felületi hőmérséklete alacsonyabb, mint a szerkezet többi részének.


Mi a megoldás?


Ön is kipróbált már sok féle "csodaszert" a pára és penész ellen? És nem működött? Van kipróbált, működő megoldás!

A légáteresztő belső hőszigetelő bevonat a HŐPAJZS 4, hatékonyan megszünteti a hőhidakat, így nem csapódik ki a pára, és nagymértékben csökkenthetjük a penészproblémák újbóli kialakulásának lehetőségét! A Hőpajzs 4 segítségével az elmúlt 10 évben több ezer lakásaban sikerült nagymértékben csökkenteni a penészproblémákat, miközben a fűtési költség is csökkent 20 - 40%-al!


Megrendeléssel, további információkkal kapcsolatban hívjon a +36 20 561-1039 telefonszámon, vagy kérjen visszahívást a kapcsolat oldalon.


HP4 Hőszigetelő bevonat

émi tüv